Good Food voor happy moments, daar leef ik voor

Geluk, ‘t zit ‘m in de kleine dingen die vaak erg groots aanvoelen. Gezellig lunchen met familie, bijkletsen met vrienden of jouw dierbaren samenbrengen: happy moments spelen zich dagdagelijks af rond de tafel. Puur genieten vind ik dat!

Net daarom dat ik me inzet om deze momenten voor jou, voor mij en voor ons allemaal zo lekker, gezellig en makkelijk als mogelijk te maken. Ik haal het onderste uit de kan, om ‘liefde gaat door de maag’ in realiteit waar te maken.

Ik wil het verschil maken door zoveel mogelijk te werken met lokale producten, in te spelen op foodtrends die leven, te koken voor jong én oud en dit alles met een erg persoonlijke touch 
(of met ‘nen hoek af’ zoals ze zeggen).

Laureate van de titel voor Belgische Lady Chef of The Year in 2009.

PRIJZEN

2002 : Winnares Prix Mandarine Napoléon voor het beste dessert  
2007 : Eerste vrouwelijke finaliste Prosper Montagné
2009 : Lady Chef of the Year
2011 : Ontvangst op het Koninklijk Paleis in Brussel 
2015 : World Gourmand Cookbook Awards
2016 : Coovi Walk of Fame

CARRIERE 

1996 - 2000 : Wittamer (chocolatier – patissier)
2000 - 2013 : Les Eleveurs (patissier, chef-kok, eigenares)
2009 - nu : Radio- & tv-chef, kookboeken, pop-ups, events & workshops
2018 - nu : Ambassadrice van Stichting Tegen Kanker